Webdesign-offerteservice.nl
De nummer 1 van Nederland!
Makkelijk offertes aanvragen met
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden tevreden klanten.
Bespaar veel geld met
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden tevreden klanten.
Een succesvolle website via
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden succesvolle offerte aanvragen

Privacy

Persoonsgegevens

Webdesign-offerteservice.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar gasten, deelnemers en bezoekers van de website www.webdesign-offerteservice.nl van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Daarom spant Webdesign-offerteservice.nl zich ervoor in de persoonlijke gegevens van gasten, deelnemers en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beveiligen. Webdesign-offerteservice.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zullen worden opgenomen in een gegevensbestand. De verantwoordelijke voor dit gegevensbestand is Webdesign-offerteservice.nl, Postbus 53, 3360 AB Sliedrecht.

Uw gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van via Webdesign-offerteservice.nl aangevraagde offertes en om u op de hoogte te houden van interessante informatie, activiteiten en aanbiedingen van Webdesign-offerteservice.nl. Hierbij tracht Webdesign-offerteservice.nl zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over activiteiten, producten en diensten kunt u uw gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar Webdesign-offerteservice.nl, Postbus 53, 3360 AB Sliedrecht of dit te berichten via de website info@webdesign-offerteservice.nl.

Klikgedrag

Op de website www.webdesign-offerteservice.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Webdesign-offerteservice.nl de dienstverlening op de website www.webdesign-offerteservice.nl aan u verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

Op de website www.webdesign-offerteservice.nl wordt gebruik gemaakt van een cookie. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Webdesign-offerteservice.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de offerte aanvraag website voor u gemakkelijker te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

www.webdesign-offerteservice.nl en andere websites Op de site Webdesign-offerteservice.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Webdesign-offerteservice.nl is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor (de inhoud van) die andere websites en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de wijze waarop op die websites met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

Webdesign-offerteservice.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Webdesign-offerteservice.nl op de website.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan info@webdesign-offerteservice.nl.



Gratis webdesign offertes!

Gratis webdesign offertes!

Vraag vandaag snel en makkelijk meerdere webdesign offertes aan van gespecialiseerde webdesign bedrijven bij u uit de regio. Vergelijk verschillende bedrijven voor het maken van uw website of webshop. U betaalt hiervoor helemaal niets en het kost u slechts 5 minuten! Snel en makkelijk offertes in uw mailbox ontvangen!



© Copyright Webdesign-Offerteservice.nl