Webdesign-offerteservice.nl
De nummer 1 van Nederland!
Makkelijk offertes aanvragen met
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden tevreden klanten.
Bespaar veel geld met
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden tevreden klanten.
Een succesvolle website via
Webdesign-offerteservice!
Sinds 2004 duizenden succesvolle offerte aanvragen

Webshop

U wilt een bestaande webshop van uw bedrijf aanpassen of misschien wilt u een compleet nieuwe webshop laten ontwikkelen. U kunt dit echter niet zelf doen door gebrek aan tijd en/of kennis en wilt een gespecialiseerde webdesigner inschakelen. Bij webdesign-offerteservice.nl kunt u makkelijk, snel én gratis meerdere offertes webshop van verschillende webdesigners aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en u hoeft maar één formulier in te vullen. Zo heeft u in een handomdraai een gespecialiseerde webdesigner gevonden die uw webshop kan ontwikkelen! Vraag hier direct meerdere offertes op maat aan!

Uw webshop

Een webshop is een online winkel waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet. Het grote voordeel van een webshop is dat hij 24/7  'open' is. Een winkel in de stad is gebonden aan openingstijden, terwijl uw klanten via uw webshop om 04:00 uw product of dienst kunnen kopen. Voordat u een webdesigner inschakelt, wordt het aanbevolen om alvast na te denken over enkele zaken.

 • Wat is de doelgroep van de website?
 • Wat wil ik bereiken met mijn website?
 • Wat is het budget wat ik te besteden heb?

Naast deze drie vragen moet u ook nadenken over andere kwesties. Er komt namelijk veel meer kijken bij het ontwikkelen van een webshop. Er zijn diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en zo kunt u op een efficiënte manier zaken doen via het internet. Het moet eenvoudig zijn om artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen. Denk ook aan een voorraadbeheer systeem, zodat u uw producten kunt beheren. Dit is maar een kleine greep uit alle opties. Zorg ervoor dat u voor het inschakelen van een webdesigner de volgende zaken op papier heeft staan:

 •  Betalingsmogelijkheden
  Welke betalingsmogelijkheden biedt u de klant aan? Laat u de klant vooraf of achteraf betalen? Zorg voor verschillende en veilige betalingsmogelijkheden als iDEAL, PayPal en bijvoorbeeld acceptgiro.
 • Payment Service Provider
  Sluit u zich aan bij een Payment Service Provider? Dit zijn servicebureaus voor betalingsverkeer op internet. Ze bieden de mogelijkheid om betalingen op uw webwinkel af te handelen.
 • Beveiliging
  Hoe is uw website beveiligd? Zorg ervoor dat uw klanten hun gegevens veilig kunnen achterlaten.
 • Levering
  Welk bedrijf zal de levering van uw dienst of product verzorgen? Vermeld uw leveringsbeloften en de daaraan verbonden kosten. Zorg ervoor dat uw leveringen snel en betrouwbaar zijn en houdt u aan uw beloften.
 • Extra service
  Kunnen gebruikers de status van hun bestelling in uw webwinkel nakijken?
 • Meertalige ondersteuning
  Wilt u uw webwinkel in meerdere talen opzetten voor internationale klanten?
 • Vergelijkingssites
  Wilt u uw webshop koppelen aan vergelijkingssites?
 • Duidelijke navigatie
  Kunnen klanten binnen vier muiskliks een bestelling plaatsen? Zorg ervoor dat de navigatie door uw website consequent wordt doorgevoerd.

Dit is een kort overzicht van zaken waarover u moet nadenken. Het doel is om uw klant optimaal te bedienen via uw website. Zorg ervoor dat dat het geval is! Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf, dus denk er goed over na wat u nu precies met uw website wilt bereiken! Wanneer u ons offerte formulier invult, heeft u de ruimte om al uw eisen en wensen in te vullen. Des te meer informatie u hierover verschaft, des te beter zal de kwaliteit van de aangeboden offerte zijn. Gratis webdesign offertes!

Gratis webdesign offertes!

Vraag vandaag snel en makkelijk meerdere webdesign offertes aan van gespecialiseerde webdesign bedrijven bij u uit de regio. Vergelijk verschillende bedrijven voor het maken van uw website of webshop. U betaalt hiervoor helemaal niets en het kost u slechts 5 minuten! Snel en makkelijk offertes in uw mailbox ontvangen!© Copyright Webdesign-Offerteservice.nl